TEGNESERIER

BØGER

KIOSK-LITTERATUR

SÆLGES

Herunder kan du læse lidt om hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde dig.

Du kan klikke på menu-knappen øverst med de tre streger, så vises hele serie-bodens indhold i menuen ude til venstre.

Hej, og velkommen til min hjemmeside med tilhørende lille butik. Jeg hedder Lars Allan og er en "ung" mand på 72 år, pensionist og livsnyder. Jeg bor på Djursland med Mols Bjerge i baghaven, har en dejlig kone og en lille hund der hedder Blondi.

Jeg har samlet på tegneserier, bøger, ældre kiosklitteratur, børnebøger og ældre ungdomsbøger i 35 år og gør det stadig med stor glæde.

Men det at samle giver dubletter, samt hæfter, albums og bøger, som jeg ikke vil samle på mere, så der skal ryddes op.

Derfor vælger jeg at sælge ud via denne hjemmeside. Skænk dig en god kop kaffe eller te, måske en god ”lille sjus”, sæt dig godt til rette, og giv dig tid til, i ro og mag, at se om der er noget du kan bruge.

Kvaliteten af varerne svinger fra meget flot til brugt. Alt dette afspejles derfor også i priserne. Hvis mine priser ikke passer dig så er du velkommen med et bud, jeg er altid til at handle med.

Jeg kan måske også være interesseret i at købe. Så kontakt mig venligst hvis du har tegneserier, bøger, o.l. liggende, som du gerne vil sælge. God fornøjelse på siden.

Giv mig gerne anmelderser på Trustpilot. Se linket herunder.

Skulle du få lyst og tid til at give mig en anmeldelse på Trustpilot så er du yderst velkommen til dette. Klik på den understregede tekst.

LAV EN ANMELDELSE

 

HVIS DU VIL TIL SALGSIDERNE MED DET SAMME, SÅ FÅR DU HER DE NEMME GENVEJE

 

KLIK PÅ DEN UNDERSTREGEDE TEKST