Hver eneste uge året rundt laver jeg 6 ugetilbud til vanvittig lave priser. Du kan se tilbuddene her.

Klik på den understregede tekst.

UGENS-TILBUD

Romaner, Krimier, Faglitteratur og Humor af en hver slags i min lille butik. Der er også masser af gode gamle og nye julebøger.

KLIK PÅ DEN UNDERSTREGEDE TEKST, SÅ FINDER DU DET.

SKØNLITTERATUR

FAGLITTERATUR

2.VERDENSKRIG

JULEBØGER

HUMØR SIDEN

Børnebøger og ungdomsbøger fra en svunden tid samt nyere bogudgivelser, her finder du datidens underholdning, lang tid før playstation og IPhones holdt deres indtog.

BØRNE OG UNGDOMSBØGER

FANTASY BØGER

CHR ERICHSENS FORLAG

Hårdslående litteratur med tju og bang fra bedstefar var en ung mand. Der er også litteratur om den skønne kærlighed, samt bøger skrevet af datidens store forfattere.

KIOSK FOR MÆND

KIOSK FOR KVINDER

BILL OG BEN

GYLDENDAL TRANEBØGER

LOMME ROMANEN

Læs her hvad Åage Christtreu /Ark skrev om pressens hetz mod Kiosklitteratur i 1944

Tegneserier for alle, store som små, samlereksemplarer og læseeksemplarer alt til små priser. Måske kan du finde lige det hæfte eller album du mangler til din samling. Eller du skal måske bare bruge lidt godt læsestof til en halv times tid i hængekøjen eller på sofaen, gå på jagt her.

DU KAN KLIKKE PÅ DE UNDERSTREGEDE TEKSTER, SÅ FINDER DU DET HELE, 

Rigtig mange af os der er en lille smule oppe i årene husker og genkender disse hæfter. Udgiverne var virkelig snu, historierne sluttede altid det mest spændende sted, og så måtte vi vente en hel uge før fortsættelsen kom, og sådan blev det ved uge efter uge.

Her er de så dem vi bare måtte eje

Her får du links til siderne med salg af disse herlige hæfter.

WILD WEST

PRÆRIE-SERIER

AKIM JUNGLENS SØN

Gamle herlige hæfter. Mange af dem udkom en gang om året som Årets Julehæfte, og jeg gætter på at de rigtig mange gange har været brugt som mandelgave. Kong Kylie og Skipper Skræk udkom en gang om ugen. Illustrerede Klassikere udkom hver fjortende dag.

 

SERIE-BODEN ØNSKER DIG

RIGTIG GOD FORNØJELSE