Mari Jungstedt - "I denne stille nat" - Uindbunden udgave fra People'sPress 2009 - 350 sider - Meget flot - Pris - 14,50 kr.

SNEEN FALDER TUNGT over Gotland i den søde juletid. Første advent er lige om hjørnet, da 14-årige Fanny Jansson en mørk aften forsvinder uden varsel pa vej hjem fra stalden.
Politiinspektør Anders Knutas og hans kolleger på Visby Politistation skal finde Fannys morder. Som efterforskningen skrider frem, tegner der sig et billede af et tragisk barneliv. En pige med alt for tunge byrder derhjemme og i skolen, en barndom med en alkoholiseret mor og en far, der aldrig var der, ensom - uden andre end hestene. Men én har der været. Én Fanny har mødtes med i det skjulte. Én der kunne finde på at myrde et barn?
Anders Knutas prøver desperat at blotlægge Fannys hemmeligheder, men ledetrådene er få. Og han er heller ikke tættere pà at have opklaret det tilsyneladende meningsløse mord på den fordrukne fotograf Henry Oahlström et par uger tidligere. Anders Knutas er presset. Af de manglende spor og pressens intensive bevågenhed. Og journalisten Johan Berg. Han er vendt tilbage til Gotland for at følge sagen nøje og komme nærmere sandheden. Om en morder, der kom forbi en stille nat.