Mari Jungstedt - "I denne søde sommertid" - Indbunden udgave med smudsomslag fra People'sPress 1.udgave 1.oplag 2010 - 300 sider - Meget flot - Pris - 19,50 kr.

DET ER HØJSOMMER, da en gotlandsk småbørnsfar bliver skudt ned med koldt blod på campingpladsen på Fårö. Syv skud i maven og ét i ansigtet.
Det brutale mord bliver Karin Jacobssons ilddåb. Hun skal lede efterforskningen, mens kriminalinspektør Anders Knutas er på dase-ferie i Danmark. Mordvåbnet viser sig at være en ældre russisk pistol, men hvem ejer så specielt et våben?
Sporene peger mod Østeuropæiske smuglere og lyssky byggeaffærer, og fører Karin og holdet rundt på Gotland til et gammelt kalkstensbrud i Slite og den lille gotlandske Ø Gotska Sandän. En Ø, der igennem årtier har været naturreservat og et paradis for biologer.
Journalisten Johan Berg følger sagen og finder flere ledetråde. Men han plages af etiske skrupler, tilfældige kvindebekendtskaber og bekymring over det komplicerede forhold til sin datters mor Emma. Og som sagen skrider frem, bliver det sværere og sværere for ham at holde fokus.